Alles wat je moet weten over kunststof gevelbekleding panelen

Alles wat je moet weten over kunststof gevelbekleding panelen

Wil jij jouw gevel opnieuw bekleden en ben je op zoek naar passende gevelbekleding? Op het gebied van gevelbekleding is veel mogelijk. Zo kan je kiezen voor klassieke houten gevelbekleding, robuuste metalen gevelbekleding en prachtige natuurlijke gevelbekleding. Ben jij op zoek naar een duurzame en milieuvriendelijke manier om jouw gevel te bekleden? Dan is kunststof gevelbekleding de beste keuze. Wij vertellen je alles wat je moet weten over kunststof gevelbekleding panelen.

Over kunststof gevelbekleding panelen

Gevelbekleding panelen van kunststof worden gemaakt van gerecyclede, hoogwaardige kunststoffen. Ze zijn verkrijgbaar in twee verschillende soorten: holle panelen en volschuimpanelen. De holle panelen zijn duurder dan de volschuimpanelen, maar hebben wel als voordeel dat ze zowel horizontaal als diagonaal en verticaal gemonteerd kunnen worden. Kunststof gevelbekleding panelen kennen veel voordelen:

  • Kunststof gevelbekleding panelen kunnen eenvoudig gemonteerd worden
  • Omdat kunststof gevelbekleding panelen van gerecyclede kunststoffen worden gemaakt, zijn ze milieuvriendelijk
  • Kunststof gevelbekleding panelen hebben een levensduur van minimaal 30 jaar, waardoor het een duurzame investering is
  • Ben je op zoek naar een onderhoudsarme gevelbekleding? Ook dan is kunststof gevelbekleding de beste keuze. Waar houten gevelbekleding zo’n één keer in de 3 tot 5 jaar geschilderd moet worden, hoeft kunststof gevelbekleding alleen zo nu en dan schoongemaakt te worden
  • Wil jij genieten van de prachtige uitstraling van houten gevelbekleding, maar zie op tegen de onderhoudswerkzaamheden die houten gevelbekleding met zich meebrengt? Kunststof gevelbekleding panelen zijn verkrijgbaar met een natuurgetrouwe houtstructuur. Hierdoor kan je genieten van de prachtige uitstraling van hout en alle voordelen van kunststof

Verschillende soorten kunststof gevelbekleding panelen

Er zijn verschillende soorten kunststof gevelbekleding panelen verkrijgbaar. Zo kan je kiezen voor dubbel rabat, enkel rabat, potdeksel, opdek, en rondkant sponningdeel. Welk soort gevelbekleding de beste keuze is voor jouw gevel, is afhankelijk van jouw persoonlijke smaak en de stijl van de gevel. Wil jij dat jouw gevel een klassieke, luxe uitstraling krijgt? Dan is rabat de beste keuze. Wil jij jouw gevel juist een landelijke uitstraling geven? Dan kan je het beste kiezen voor potdeksel.

Voor elke gevel passende kunststof gevelbekleding panelen

Kunststof gevelbekleding panelen zijn verkrijgbaar in allerlei soorten, maten en stijlen. Zo kan je kiezen voor kunststof gevelbekleding panelen met een natuurgetrouwe houtstructuur, maar is het ook mogelijk om te kiezen voor gevelbekleding panelen met een glad oppervlak of een betonlook. De verschillende mogelijkheden zorgen er voor dat er voor elk soort gevel een passende vorm van kunststof gevelbekleding beschikbaar is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *